Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dijous, 11 de juny del 2015

Ja són aquí. Benvinguts logos BdC!

Perquè cap projecte està complert sense un símbol gràfic que el representi, l’equip BdC us volem presentar els nostres logotip i isotip!
Logotip: Bdc UPC

Els motius circulars que hem escollit pel logo BdC no han estat fruit d’una decisió pressa a la lleugera. D’una banda, volíem aconseguir un logo que seguís la línia del de la UPC, amb les seves nou boles internes integrades per un gran cercle extern i, per l’altre, la rodona simbolitza l’estructura col·laborativa del BdC, on tothom compta i té alguna cosa a dir, on ens podem ajudar els uns als altres, formem part d’una taula rodona en la que tots podem aportar alguna cosa a aquest gran món de coneixement que és la universitat.

A més, ens agrada la idea que les aportacions de tots nosaltres al BdC són com bombolles que pugen, que volen, que ens fan anar més enllà en un imaginatiu comú, positiu i alegre.

Els colors també han estat un punt de partida bàsic per crear el nostre grafisme. El dibuixos que identifiquen els valors que representen al BdC i en els que es sustenta tota la seva estructura. En primer lloc, el color blau és el símbol de la formalitat i d’un treball seriós, així com un dels millors transmissors de serenitat, confiança i seguretat. Aquestes característiques es veuen reforçades per l’ús d’una combinació anàloga de color, on diferents tipus de blaus transmeten una harmonia al conjunt que acaba de tancar el cercle.
El nostre estimat Pitagorin, per la seva banda, també segueix les mateixes línies en quant a forma i color. Cal destacar que el seu birret, també present en el logo BdC UPC, i les ulleres són el símbol del coneixement, del saber i de les idees. I això és, se'ns dubte, el que és en Pitagorin: un símbol clar de que el coneixement cal compartir-lo!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates